Wie zijn wij?

Wij zijn Veluwe Groen Onderhoud, wij zijn een bedrijf die zich bezighoudt en bekommert om het onderhouden van groen. Ons bedrijf bestaat uit drie werknemers/eigenaren. Jefta (20), Marc (19) en Matthias (19). Het grootste deel van de tijd studeren wij, maar daarnaast zijn we het liefst bezig met de natuur om ons heen. Hierdoor ontstond onze passie voor tuinieren.

Wat is onze ervaring?

Als sinds klein af aan waren wij alle drie vaak in de natuur te vinden. Toen we ouder werden begonnen wij ons ook steeds meer met het onderhoud van groen en natuur bezig te houden. De één werkte graag met het groen op de haven in strand horst, terwijl de ander in de buurt vaak in de tuin hielp. De groene vingers waren bij ons al snel ontwikkeld. Daarom zijn wij sinds juni 2023 dit bedrijf, Veluwe Groen Onderhoud gestart. Sinds de start periode hebben wij al veel mensen geholpen met het onderhouden van de tuin, met resultaat!

Wat maakt ons anders dan andere bedrijven in het groen onderhoud?

Om te beginnen, wij hechten veel waarde aan goede communicatie tussen ons en de klant. Wij kunnen deze goede communicatie mogelijk maken, omdat we goed bereikbaar zijn en altijd de tijd nemen voor de klant. Daarbij komt dat wij het fijn vinden om een persoonlijke band op te bouwen tussen ons en de klant. Dit zorgt voor een lage drempel om dingen te zeggen en aan te geven. Een persoonlijke band is dus niet alleen fijn, maar ook nog eens handig, want op deze manier zijn wij goed afgestemd op u.